کسب درآمد از گویندگی
یکی از کسب و کارهای نوین، کسب درآمد با گویندگی فیلم و کتاب صوتی می باشد که در سال های اخیر طرفداران خاص خود را پیدا کرده و صداپیشگان زیادی در این حوزه کاری وارد شدند و اتفاقا درآمد مناسبی هم دارند. صدا پیشگی دیگر مثل گذشته فقط مربوط به دوبله فیلم، سریال، انیمیشن و مستندهای خارجی نیست و امروزه گستره آن بسیار وسیع شده است.
با گسترش اینترنت و تنوع کسب درآمد در آن، امروز افراد زیادی هستند که از کسب درآمد با گویندگی فیلم و کتاب صوتی ارتزاق می کنند و به نظر می رسد که راضی هم می باشند. در سایت پول یابی قصد بررسی این نوع کسب درآمد از اینترنت را دارم
روش های درآمد از گویندگی
با روی آوردن اکثریت مردم به استفاده از اینترنت برای رفع نیازهای روزمره و معاشرتی خود روشهای بسیار زیادی برای درآمد از گویندگی ایجادشده است. در زیر به برخی از این موارد اشاره میکنیم.1. درآمد از کارمندی
شما میتوانید با مجموعهای بهعنوان گوینده، پشتیبان تلفنی، واحد بازرگانی، مسئول روابط عمومی و یا مسئول شبکههای اجتماعی همکاری داشته باشید. به دلیل داشتن امتیاز صدای جذاب، شانس جذب بالاتری دارید.
2. درآمد از تولید نریشن و تیزر تبلیغاتی
یکی از پردرآمدترین روشها درآمد از تولید نریشن و تیزرهای تبلیغاتی است، به این صورت که شرکتی جهت طراحی تبلیغات خود از صدا و مهارت شما برای گویندگی بخشی از تبلیغات که معمولاً بین 1 تا 5 دقیقه میشود استفاده میکند. این روش درآمدی، روش جذاب و مفیدی است اما تعداد شرکتهایی که از این روش استفاده میکنند به نسبت گویندهها محدودیت دارد.
3. درآمد از دوبلوری و موشن
همکاری با استودیوهای دوبلاژ و صداگذاری یکی دیگر از روشهای درآمدی جذاب است
4. درآمد از تولید پادکست
پادکستها یکی از پرطرفدارترین شبکههای اجتماعی حال حاضر هستند که روزبهروز بر محبوبیت آنها افزوده میشود و شما میتوانید از این روش درآمد بسیار خوبی کسب کنید
5. درآمد از تولید محتوای صوتی
شما میتوانید با صوتی کردن هر متنی برای شرکت یا مجموعهای، کسب درآمد کنید
6. درآمد از پستهای اینستاگرام
7. تولید کتاب صوتی
8. آیتمسازی
مهارت هایی که درآمد گویندگی را بالا میبرد
برخی مهارتها وجود دارند که شما با کسب آنها میتوانید درآمد خود را در گویندگی به عدد بالاتری برسانید، ازجمله تسلط به ادیت محتوای صوتی، در زیر خلاصهای از این مهارتها را مرور میکنیم.
1. ادیت فایلهای صوتی
بعدازاینکه گویندگی فایل متنی را انجام دهید قطعاً نیاز است تا مراحل ادیت و میکس آن نیز انجام شود ( بهخصوص برای نریشن ها و تیزرهای تبلیغاتی ) درنتیجه داشتن مهارت ادیت میتواند کمک شایانی به شما باشد.
2. مهارت در نویسندگی و ویراستاری
قطعاً کارفرما برای گویندگی متنی را در اختیار شما قرار خواهد داد که گاهی ممکن است این متن دچار مشکلات ویراستاری باشد که باعث میشود نتوانید متن را به خوبی بخوانید، در نتیجه تسلط داشتن به ویراستاری این امکان را به شما میدهد تا بتوانید مشکلات متن را رفع کنید. مهارت در نویسندگی نیز زمانی کاربرد دارد که کارفرما از شما بخواهد خودتان متن را آماده کنید.
3. تسلط به زبان دوم
داشتن تسلط به زبانی دیگر ازجمله انگلیسی، آلمانی، ترکی و… شمارا از دیگر گویندهها جدا میکند و بازاری جدید برای کسب درآمد را برایتان میسازد.